Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.143.154 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Peter Peter heeft geschreven op juni 9, 2017 om 12:46 pm
Afgelopen maand hebben wij onze keuken laten spuiten. Het eindresultaat is geweldig! Hetzelfde geldt voor de prijs en betrouwbaarheid. Nico en team, dank voor jullie inspanningen!
Van den Hoek Van den Hoek heeft geschreven op mei 16, 2016 om 12:45 pm
Wij hebben onze folie keuken laten spuiten , en zijn blij verrast. Hij is weer als nieuw. Wat een vakmensen werken hier, met passie voor het vak. We zijn zeer tevreden , en raden dit bedrijf van harte aan
Monique Schelling Monique Schelling heeft geschreven op juni 24, 2015 om 12:43 pm
Wij hebben via vrienden te horen gekregen dat er een bedrijf in Tiel zit wat heel mooi spuitwerk levert voor keukens. En met recht, een topwerk afgeleverd. Wij hebben weer een nieuwe keuken. Was sneller klaar dan verwacht! Wij zijn erg tevreden.
Alex Alex heeft geschreven op mei 20, 2015 om 12:42 pm
Aan onze keuken mankeerde niets behalve dat de kleur niet onze smaak was. Wij hebben de keuken in witte hoogglans laten spuiten en ik moet zeggen dat het resultaat er mag zijn, het is gewoon weer een nieuwe keuken. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat maar genoemd mag zeker de vakmanschap waarmee dit is gedaan alsmede de klantvriendelijkheid.
Bert Bert heeft geschreven op mei 14, 2015 om 12:42 pm
onvoorstelbaar, mijn vrouw wilde onze keuken laten vervangen omdat ze per se glimmend wit wilde hebben en bij onze keuken de voorkant losliet. Zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken en kregen we een offerte van bijna 9000,- euro Ik dacht dat ik gek werd en ben eens gaan googlen op keuken spuiten en kwam hier terecht. Dit bedrijf heeft onze keuken gespoten in glimmend wit zoals wij het wilde voor nog geen 10% van de offerte van de nieuwe keuken. Geweldig mijn vrouw blij en ik houd 8000,- euro in mijn zak. Blijken ze ook nog auto's te spuiten en oldtimers te restaureren Ik weet al waar ik mijn Jaguar laat spuiten als ik zover ben. Top bedrijf Bert
Fam Kivits Fam Kivits heeft geschreven op mei 5, 2015 om 12:41 pm
We hebben een landleven keuken van 1986. Met massieven houten deurtjes voorzien van een kader. We hebben de losse deurtjes en losse frontjes laten spuiten bij " wijspuitenalles.nl ". De overige vaste onderdelen die niet demontabel waren heb ik zelf behandeld met de zelfde kleur verf en bijbehorende primer die ik meekreeg bij het afleveren van de losse onderdelen. Het spuitwerk ziet er perfect uit met de nog zichtbare houtstructuur. Alles uitgevoerd zoals v.t.v. was afgesproken. Prima werk, echt een aanrader. Mijn keuken kan voorlopig weer jaren mee.
Guest Guest heeft geschreven op februari 15, 2015 om 12:41 pm
In het huis dat we gekocht hebben zat een mooie keuken alleen stond ons de kleur niet aan. We hebben de keukenkastjes dubbelzijdig hoogglans wit laten spuiten en het resultaat is echt heel mooi geworden! Het ziet eruit alsof we een hele nieuwe keuken hebben, echt vakmanschap. Heel erg bedankt!
Fam. Mouwen Fam. Mouwen heeft geschreven op februari 11, 2015 om 12:39 pm
Van onze Bruynzeel keuken begon her en der de folie los te laten en dat was aanleiding om te besluiten wat te doen. Omdat de keuken nog niet zo oud was en zoโ€™n 10m2 aan frontjes heeft, wilden we niet een forse investering doen in een nieuwe keuken. Met Googlen kwamen we uit bij de mogelijkheid van folie verwijderen en laten spuiten. Op zoek gegaan naar een bedrijf bij ons in de buurt en zo gingen we op een zaterdagmorgen richting Tiel om bij โ€œWij Spuiten Allesโ€ ons te laten informeren. De ontvangst was prettig, goede uitleg over wat er mogelijk is (alles), welke kleuren (elke gewenste kleur) en hoe het proces werkt. We werden meegetroond naar de spuiterij, kregen uitleg over hoe het gedaan werd, met welke apparatuur en een voorbeeld van een al eerder gespoten frontje. Ter plekke het besluit genomen om voor deze optie te gaan. De daarop volgende maandagmorgen met 24 frontjes en een kastje, waar het frontje niet van af kon, naar Tiel en alles afgeleverd. Eerder dan oorspronkelijk aangegeven kregen we na zoโ€™n anderhalve week bericht dat alles klaar was. Toen richting Tiel waar al onze frontjes in noppenfolie verpakt klaar stond. Even een van de vele pakketjes open gemaakt en een frontje bekeken en dat zag er goed uit. Na een hele lange middag alles weer gemonteerd te hebben was het resultaat verbluffend. De keuken is als nieuw en de frontjes zijn zo mooi gespoten dat er geen onderscheid te zien is met een nieuwe keuken. Absolute Klasse ! Voor een ieder met het zelfde euvel is deze optie en bij dit bedrijf een aanrader !
Fam . Wesselink Fam . Wesselink heeft geschreven op december 24, 2014 om 12:32 pm
Onze folie liet los van de keukendeurtjes. Moest overgespoten worden. Ben tevreden over het resultaat. Mocht in de werkplaats komen kijken hoe ze werken . de eigenaar liet mij ook voorbeelden zien van hun spuitwerk . Echt spuitwerk wat al gedaan was. dat was voor ons de reden om het uit te voeren.en de prijs viel ons niet tegen .
Demi Pieterse Demi Pieterse heeft geschreven op november 27, 2014 om 12:31 pm
Ik heb mijn (foliekeuken) laten spuiten . Het eindresultaat is echt zeer mooi geworden. Zeer vriendelijk personeel. Ze hebben zelf voordat de keuken gespoten zou worden een proefstaaltje voor mij gespoten om dit thuis te beoordelen. En dat alles voor nog geen โ‚ฌ 750,-- Ik ben happy
Michiel Michiel heeft geschreven op november 11, 2014 om 2:59 pm
Ik heb recentelijk vier radiatoren laten spuiten. De radiatoren waren lelijk (oude en verweerde verf). De heren hebben de radiatoren weer als nieuw gemaakt. Nu zijn de radiatoren zelfs op kleur, zodat ze perfect passen bij de geschilderde wanden.